reDesign your shirt gaat stoppen


Profiteer tot eind 2015 van 25% korting op alles!


Na 5 jaar hebben we besloten om te stoppen met reDesign your shirt. In de afgelopen jaren hebben we veel plezier gehad, maar we willen ons nu allebei gaan focussen op andere werkzaamheden.


Marjo gaat zich nog meer focussen op haar werk als Bakfietsjuf. De bakfietsjuf bedenkt en geeft creatieve beeldende workshops. Wij komen met een bakfiets vol idee├źn en mogelijkheden naar je toe: op school, in het museum of tijdens een festival.

Brigitte gaat zich meer focussen op haar werk als grafisch vormgever en webdesigner bij B-more design. B-more design is een grafisch ontwerpbureau dat zich heeft gespecialiseerd in huisstijlen, oftwel de visuele identiteit van bedrijven.


Tot eind 2015 kun je profiteren van 25% korting op alles. De korting wordt berekend over het eindbedrag. Op=op!
Nog veel flockplezier!


Groetjes,
Marjo en Brigitte

reDesign your shirt


Ontwerp je eigen shirt met flock (strijkvelours)


Maak van een gebruikt shirt weer iets nieuws. Knip of snij je eigen flockapplicatie en strijk deze op je shirt. Werk een vlekje of gaatje weg of vrolijk de boel op met een frisse kleur door een zelfgemaakte flockapplicatie toe te voegen.


In onze webshop kun je het flockmateriaal, oftwel strijkvelours, kopen zodat je thuis zelf aan de slag kan. We hebben 15 kleuren in de collectie.


Weet je even niet meer hoe het werkt, lees dan op je gemak de gebruiksaanwijzingen na. Je kunt ook onderstaand filmpje kijken hoe je een t-shirt kunt bedrukken met flock.